AllSure bij AllSmart

Niet goed, geld terugNiet goed, geld terug

Gratis verzendingGratis verzending

Eenvoudig en kosteloos retournerenGratis retourneren

Snelle leveringSnelle levering

Veilig winkelen en betalenVeilig winkelen

Fibaro Z-Wave Plus Lekkage- en overstromingssensor

De Fibaro Z-Wave Plus Lekkage- en overstromingssensor - futuristisch ontwerp, compact formaat en een groot aantal extra functies. Dit unieke apparaat beschermt uw veiligheid en die van uw gezinsleden. Dankzij de geavanceerde technologie en precisie, waarschuwt de sensor u voor een dreigende overstroming, water overlast of een snelle stijging of daling van de temperatuur.

€ 59,95


FIBEFGFS-101-ZW5

Aantal:     


Favoriet     
Deel dit product met uw familie, vrienden en kennissen. Maak ook hun leven makkelijker en slimmer.

De Fibaro Z-Wave Plus Overstromingssensor (Flood Sensor) is een prachtig ontworpen Z-Wave Plus sensor met diverse mogelijkheden. Naast bewaken van een mogelijke overstroming of lekkage middels de gevoelige sensoren bevat de sensor ook een tilt-functie, een temperatuursfunctie en een alarm-sirene. Het is mogelijk om een externe voeler aan te sluiten. Het apparaat is bovendien volkomen onderhoudsvrij en vereist geen professionele installatie.

Alarm melding

Detectie van water is mogelijk door de drie telescopische pennen. Bij een meetwaarde tussen de pennen van minder dan 4 MOhm wordt een luid alarm signaal geproduceerd. Dit geldt ook voor de losse kabel sensor. Tevens wordt er een Z-Wave melding gegenereert hetzij door een associatie of naar de Z-Wave gateway.

Temperatuursensor

De watermelder is voorzien van een temperatuur sensor die door de gateway uitgelezen kan worden. Indien de gemeten vloer temperatuur afwijkt van de ruimte temperatuur dan kan dit met een off-set waarde worden gecorrigeerd. Een alarm melding wordt gemaakt als de temperatuur te laag of te hoog wordt of bij een te grote temperatuursverandering.

Integriteit

De watermelder geeft een signaal indien de melder wordt geopend of meer dan 15 graden gekanteld wordt. Indien de batterij leeg raakt, wordt hiervan ook een melding gemaakt.  De firmware van de watermelder is te upgraden zodat nieuwe functies en reparaties van bugs in de toekomst mogelijk zijn.

Visuele indicatie LED

Een RGB LED geeft het functioneren van de sensor aan en wordt ook gebruikt om de kwaliteit van het Z-Wave signaal aan te geven.

Voeding

 

Voeding op basis van een batterij (type CR123A) – gebruiksduur van minimaal 2 jaar bij gebruik met standaard instelling. Er is ook de mogelijkheid om de sensor aan te sluiten op een 12/24V DC voeding. Met een netvoeding zal de sensor ook als een Z-Wave repeater gedragen.

Behuizing

De behuizing heeft een diameter van 72 mm en een hoogte van 28 mm. De sensor blijft drijven in het water, echter onderdompelen van de sensor wordt niet aangeraden.

Ondersteuning

De Fibaro HC2 of HCL zal de rookmelder volledig ondersteunen en zijn de vele apparaat parameters eenvoudig in te stellen. Voor gateways van andere merken kan de ondersteuning beperkt zijn.

x
pname

Product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

« Verder winkelen Afrekenen »
x
Fout

er is een probleem.

« Verder winkelen