AllSure bij AllSmart

Niet goed, geld terugNiet goed, geld terug

Gratis verzendingGratis verzending

Eenvoudig en kosteloos retournerenGratis retourneren

Snelle leveringSnelle levering

Veilig winkelen en betalenVeilig winkelen

Aeotec by Aeon Labs Z-Wave Plus Smart Switch 6 (Gen5)

Compact design Z-Wave Plus tussenstekker van Aeotec by Aeon Labs met LED ring en USB-aansluitpunt. De LED-ring is nieuw en geeft het actuele stroom verbruik weer. Maximaal 15A en 3450W vermogen.

€ 59,90


AEOEZW096-EU

Aantal:     


Favoriet     
Deel dit product met uw familie, vrienden en kennissen. Maak ook hun leven makkelijker en slimmer.

Draadloze controle door slimme stopcontacten

Steek de Smart Switch 6 in een stopcontact en het stopcontact wordt in één klap smart.

Controleer de Smart Switch 6 lokaal tot 150m of van waar in de wereld met uw smartphone of tablet via veilige en gecodeerde draadloze technologie.

Babysitter

Controleer alles wat is aangesloten op de Smart Switch 6 op vooraf ingestelde tijdstippen en verzeker u ervan dat alle energie-slurpende apparaten uit staan wanneer ze niet gebruikt worden.

Domotica is comfort en kostenbesparingen

Onze huishoudtoestellen en electronica dienen niet continu aan te staan, alleen wanneer ze gebruikt worden. De Smart Switch 6 laat u toe om toestellen automatisch aan/uit te schakelen door middel van een zelf geprogrammeerd schema.

Veiligheid

Zet uw elektronica af in het geval van een noodsituatie of bij gevaar. Smart Switch 6 laat automatisch toestellen uitschakelen, zoals lekkende airco's en koelkasten wanneer deze defect zijn of uitvallen.

Uw dure electrische toestellen zijn veilig met de Smart Switch 6 dankzij de ingebouwde overspanningsbeveiliging en overstroom beschermer.

Geef minder uit

Hou toezicht en begrijp hoeveel de toestellen kosten die aangesloten zij op de Smart Switch 6 wanneer deze ingeschakeld zijn en maak dan een schema om het electriciteitsverbruik te verminderen.

De Smart Switch 6 toont je niet alleen visueel wat je energieverbruik is, maar meldt dit ook aan je Z-Wave Gateway in real-time. Van waar in de de wereld ook kunt u zien welke apparaten zijn ingeschakeld en hoeveel hun verbruik kost. Compatibele gateways helpen u ook om deze informatie op te slaan en de historiek van het energieverbruik te analyseren.

De Smart Switch 6 heeft een LED-Ring. 16 miljoen kleuren licht worden gebruikt om visueel te tonen hoeveel elektriciteit er wordt verbruikt.

Eigenschappen

  • 50% kleiner dan de vorige uitvoering
  • Nieuwe optie: Extra USB-poort aan de zijkant om apparaten op te laden met 5V / 1500mA
  • De LED-ring is nieuw en geeft het actuele stroom verbruik weer
  • Energiemeting in kWh of Watt met een nauwkeurigheid van 99%
  • Voorzien van de nieuwe Gen5 Z-Wave Plus chipset.
  • Maximaal 3450W vermogen
x
pname

Product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

« Verder winkelen Afrekenen »
x
Fout

er is een probleem.

« Verder winkelen