AllSure bij AllSmart

Niet goed, geld terugNiet goed, geld terug

Gratis verzendingGratis verzending

Eenvoudig en kosteloos retournerenGratis retourneren

Snelle leveringSnelle levering

Veilig winkelen en betalenVeilig winkelen

Danfoss Z-Wave Temperatuur sensor

De Danfoss Z-Wave Temperatuur sensor kan worden gebruikt als een centrale temperatuursensor voor zowel verwarming- als airconditioning-systemen. De gemeten temperatuur wordt getoond in het LCD display.

€ 89,95


DAN_RS-Z

Aantal:     


Favoriet     
Deel dit product met uw familie, vrienden en kennissen. Maak ook hun leven makkelijker en slimmer.

De Danfoss Z-Wave Temperatuur sensor (DAN_RS-Z) kan worden gebruikt als een centrale temperatuursensor voor zowel verwarming- als airconditioning-systemen. De gemeten temperatuur wordt getoond in het LCD display.

Met twee knoppen kan de gewenste temperatuur worden ingesteld en ook de ingestelde setpoint worden overschreven. Het overschrijven kan voor enkele uren worden toegepast. Na deze tijd zal de ingestelde temperatuur weer worden opgepakt. 

Verder kan de module als alleenstaande temperatuursensor fungeren voor het aansturen van verwarming, airconditioning of ventilatie-apparatuur.

Bovenop de module bevindt zich een programmeerbare knop voor het uitvoeren van een opdracht op de Z-Wave gateway of controller. Mogelijke functies zijn bijvoorbeeld het instellen van een bepaalde temperatuur of het activeren van een energie-besparingsmodus.

x
pname

Product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

« Verder winkelen Afrekenen »
x
Fout

er is een probleem.

« Verder winkelen