AllSure bij AllSmart

Niet goed, geld terugNiet goed, geld terug

Gratis verzendingGratis verzending

Eenvoudig en kosteloos retournerenGratis retourneren

Snelle leveringSnelle levering

Veilig winkelen en betalenVeilig winkelen

Aeotec by Aeon Labs Inbouw-adapter voor Multisensor 6 (Recessor)

De Aeotec inbouw-adapter maakt het mogelijk om de Aeotec Multisensor 6 in een plafond of muur te installeren. Hierdoor steekt de Multisensor slechts 6,1 mm uit het plafond of de muur. Hiermee is de sensor nauwelijks zichtbaar en perfect afgewerkt.

€ 24,95


AEO_DSE010

Aantal:     


Favoriet     
Deel dit product met uw familie, vrienden en kennissen. Maak ook hun leven makkelijker en slimmer.

Perfecte afwerking

Met deze inbouw-adapter voor de Aeotec by Aeon Labs Multisensor 6 kunt u de multisensor naadloos integreren in bijvoorbeeld het plafond. Hiermee is de sensor nauwelijks zichtbaar en perfect afgewerkt. Tegelijkertijd wordt het detectie-gebied hiermee vergroot, waarbij vooral de licht en beweging sensoren voordeel behalen.

Met een breedte van  slechts 46mm is de Multisensor 6 klein genoeg om subtiel te zijn. Met deze Inbouwhouder ziet de Aeon Labs Multisensor 6 er nog kleiner uit dan hij al is.
 
De Aeotec inbouw-adapter maakt het mogelijk de Multisensor 6 in een plafond of in een muur te installeren en steekt slechts 6,1 mm uit. Uiteraard is de inbouw-adapter eenvoudig verwijderen voor het vervangen van batterijen. Het is ook mogelijk om de Multisensor aan te sluiten op het stroomnet.
  • Kan worden gebruikt voor wandmontage of het plafond
  • Draaihoek: 60°
x
pname

Product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

« Verder winkelen Afrekenen »
x
Fout

er is een probleem.

« Verder winkelen