AllSure bij AllSmart

Niet goed, geld terugNiet goed, geld terug

Gratis verzendingGratis verzending

Eenvoudig en kosteloos retournerenGratis retourneren

Snelle leveringSnelle levering

Veilig winkelen en betalenVeilig winkelen

Fibaro Z-Wave Plus Rookmelder - 4 stuks

De Fibaro Z-Wave rookmelder is een klein apparaat op batterijen of op 12/24V voor maximale zekerheid. De kleine melder heeft twee alarm indicatoren, een ingebouwde sirene en een RGB LED indicator.

Met een diameter van slechts 65 mm en een hoogte van 28 mm bevat deze rookmelder ook een opname functie, waarmee in geval van brand belangrijke gegevens registreert en beschermd opslaat.

Inhoud

4 x Fibaro Z-Wave Plus Rookmelder

€ 239,95Aanbieding

in plaats van € 259,80FIBEFGSD-002_4P

Aantal:     


Favoriet     
Deel dit product met uw familie, vrienden en kennissen. Maak ook hun leven makkelijker en slimmer.

Oogstrelend, minimalistisch design

Bijna alle rookmelders op de markt zijn ontworpen met slechts één doel voor ogen: het tijdig ontdekken van potentiële bedreigingen. Weinig aandacht gaat uit naar het design. Uiteraard is een rookmelder in eerste instantie voor het redden van levens. Daarnaast echter worden rookmelders vaak aangebracht op zichtbare plaatsen in de woning. Dit apparaat combineert schoonheid met nieuwe technologie, om zodoende uw huis en familie te beschermen.

Strakke lijnen, een gepolijst oppervlak en kleine van stuk. De juiste ingeredienten voor de mooiste rookmelder ooit gemaakt. De Fibaro Z-wave rookmelder laat je weten wanneer er gevaar dreigt middels een multicolour RGB led en ingebouwde sirene. De gepolijste gril ziet er niet alleen fantastisch uit, het zorgt er ook voor dat de minste rookontwikkeling ontdekt word, voor een snelle reactie!

Extra kleine behuizing

Deze rookmelder is momenteel de kleinste draadloze rookmelder in de wereld. Middels geavanceerde productie-technieken is het mogelijk om de componenten significant te verkleinen. Deze sensor heeft een diameter van slechts 65 mm en een hoogte van 28 mm.

Meer dan alleen een rookmelder

Sommige materialen branden zonder rook te produceren. Daarom wordt extra bescherming geboden met de Fibaro rookmelder door het toevoegen van een temperatuursensor. Als de hoeveelheid rook niet genoeg is om het alarm te activeren, zal het apparaat nog steeds dreiging ontdekken bij een snelle verandering van de temperatuur, veroorzaakt door brand. Snelle termperatuursverandering, of temperatuursstijging tot 54 graden is genoeg voor de Fibaro rookmelder om dreiging te ontdekken en notificaties te versturen. Alleen dit soort rookmelders zorgen voor een hoge efficiëntie, ongeacht wat er brandt.

Sabotage preventie

De Fibaro rookmelder heeft een ingebouwde sabotage preventie functie. Manipulatie van het apparaat of de poging tot demonteren wordt geregistreerd en inwoners ontvangen notificaties hiervan. De rookmelder is een uiterst belangrijk onderdeel van het veiligheidssysteem van uw huis, dat is de reden waarom het knoeien ermee niet toegestaan. Elke poging om de voeding los te koppelen, het stelen van de sensor of een andere sabotage poging zal resulteren in een onmiddellijke reactie.

Eigenschappen

 • Minimalistisch design
 • Visueel en akoestisch alarmsignaal
 • Compacte behuizing, slecht 65 x 28mm
 • Ingebouwde temperatuursensor, voor het snel registreren van temperatuurverschillen
 • Voeding via batterij of adapter (12V/24V DC)
 • Compatible met de meeste (bedrade) alarmsystemen (dry out put)
 • Bedraad of draadloos aan te sluiten
 • Gevoeligheids afstelling (3 niveau's)
 • De rookmelder werkt tot temperaturen boven 200°C
 • Sabotage beveiliging
 • Ingebouwde netwerk tester, voor een betrouwbare signaal
 • Ingebouwde zelf tester, voor een betrouwbare werking
 • Automatische software update (via Fibaro Home Center 2)

Inhoud

De Fibaro Z-Wave Plus rookmelder is een klein apparaat op batterijen. De kleine melder heeft twee alarm indicatoren, een...
€ 64,95
x
pname

Product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

« Verder winkelen Afrekenen »
x
Fout

er is een probleem.

« Verder winkelen