AllSure bij AllSmart

Niet goed, geld terugNiet goed, geld terug

Gratis verzendingGratis verzending

Eenvoudig en kosteloos retournerenGratis retourneren

Snelle leveringSnelle levering

Veilig winkelen en betalenVeilig winkelen

Fibaro Z-Wave Raam- en deursensor

De Fibaro Z-Wave Raam- en deursensor combineert 4 functie's in 1 apparaat: een magneet contact, een binaire ingang, een temperatuursensor (i.c.m. de DS18B20 sensor) en dan is er nog de mogelijkheid om een scène te triggeren door  1, 2 of 3 maal achter elkaar te drukken op de schakelaar.

Wanneer u er 2 of meer bestelt, betaalt u slechts €44,95 per stuk.

€ 49,95

Aantal:     


Favoriet     
Deel dit product met uw familie, vrienden en kennissen. Maak ook hun leven makkelijker en slimmer.
ProductVanaf (aantal)Korting
Fibaro Z-Wave Raam- en deursensor2 -€ 4,00

Product details

De sensor is eenvoudig te monteren op deuren, ramen, garagedeuren, poorten, rolluiken, kasten, kluizen, boxen, etc. en is ideaal om het openen en sluiten hiervan te monitoren via het Z-Wave netwerk.

Op de binaire ingang kunt u diverse sensoren aansluiten die gebruik maken van een alarmcontact zoals rookmelders, bewegingsmelders, watermelders etc. Met deze functie kunt u een normale binaire sensor opnemen in het Z-Wave netwerk.
Door op de ingang van de Fibaro Z-Wave Raam- en deursensor een DS18B20 sensor aan te sluiten, kunt u in iedere ruimte waar de sensor geplaatst is, de temperatuur monitoren en eventueel de CV ketel aansturen op basis hiervan.

De raam- en deursensor kan dankzij de draadloze Z-Wave functie overal in huis geplaatst worden zonder gebruik van bedrading. Dankzij zijn kleine afmetingen van 76x17x19 mm. en de verkrijgbaarheid van 7 verschillende kleuren zal dit kleine wonder niet opvallen in uw interieur. Het apparaatje kan bevestigd worden met dubbelzijdig tape en is batterij gevoed.

De DS18B20 sensor is los verkrijgbaar.

x
pname

Product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

« Verder winkelen Afrekenen »
x
Fout

er is een probleem.

« Verder winkelen