AllSure bij AllSmart

Niet goed, geld terugNiet goed, geld terug

Gratis verzendingGratis verzending

Eenvoudig en kosteloos retournerenGratis retourneren

Snelle leveringSnelle levering

Veilig winkelen en betalenVeilig winkelen

Zipato Z-Wave Multisensor Quad

De Zipato Z-Wave Multisensor Quad is een 4-in-1 sensor voor thuis of kantoor. De Quad bevat een deur- en raamsensor, een bewegingsmelder, een temperatuursensor en een lichtsensor. De sensor kan een alarmsysteem activeren of verlichting inschakelen. De Zipato Multisensor Quad gebruikt het Z-Wave protocol.

€ 59,00


PH-PSM02.EU

Aantal:     


Favoriet     
Deel dit product met uw familie, vrienden en kennissen. Maak ook hun leven makkelijker en slimmer.

4-in-1 Sensor

De 4-in-1 Zipato Z-Wave Multisensor Quad sensor bestaat uit een deur- en raamsensor, bewegingssensor, temperatuursensor en verlichtingssensor. Bij detectie kan een alarmsysteem worden geactiveerd. Ook is het mogelijk om verlichting te laten aangaan wanneer een persoon wordt gedetecteerd.

Magneet en mainunit

De Quad bestaat uit een magneet en een mainunit. De magneet wordt bevestigd op het draaigedeelte van de raam of deur en de mainunit op het kozijn. Bij een afstand van meer dan 30mm kan er een alarm worden geactiveerd. Ook de bewegingssensor kan een alarm activeren wanneer het signaal tussen de twee onderdelen wordt onderbroken. Wanneer de raam of deur wordt geopend neemt de Quad tevens de temperatuur en verlichting waar. Zo kunt u bij een bepaalde duisterheid het systeem de verlichting laten inschakelen.

Vanwege de compacte afmetingen van de magneet (10 x 50 x 12 mm) en de mainunit (28 x 96 x 23 mm) valt de Zipato Multisensor Quad niet op.

CR123A batterij

De Quad bevat een CR123A 1500mAh batterij met een levensduur van meer dan 3,5 jaar. Met behulp van een LED-lampje geeft de sensor aan wanneer deze batterij bijna leeg is. Hierdoor kunt u deze altijd op tijd vervangen waardoor u altijd beveiligd bent.

Inhoud verpakking

  • Zipato Multisensor Quad
  • 1x CR123A Batterij
  • Handleiding
x
pname

Product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

« Verder winkelen Afrekenen »
x
Fout

er is een probleem.

« Verder winkelen