AllSure bij AllSmart

Niet goed, geld terugNiet goed, geld terug

Gratis verzendingGratis verzending

Eenvoudig en kosteloos retournerenGratis retourneren

Snelle leveringSnelle levering

Veilig winkelen en betalenVeilig winkelen

Zipato Z-Wave Multisensor Trio

De Zipato Z-Wave Multisensor Trio is voorzien van drie detectiesensoren, namelijk raam-/deursensor, temperatuursensor en lichtsensor. Met de sensor is het mogelijk om scenes te starten bij het bereiken van een bepaalde lux waarde of het automatisch inschakelen van de verlichting als de deur wordt geopend. Zodra de deursensor wordt geactiveerd, wordt ook de temperatuur en de lux waarde doorgegeven.

€ 49,00


PH-PSM01.EU

Aantal:     


Favoriet     
Deel dit product met uw familie, vrienden en kennissen. Maak ook hun leven makkelijker en slimmer.

3-in-1 Sensor

De Zipato Z-Wave Multisensor Trio is een handige 3-in-1 sensor, bestaande uit een deur- en raamsensor, een temperatuursensor en een verlichtingssensor. Als er onregelmatigheden worden ontdekt, kan er direct een alarmsignaal worden afgegeven door dit apparaat. Zo kunt u direct ingrijpen en de situatie herstellen.

Multisensor met twee onderdelen

Dit apparaat bestaat uit twee onderdelen: de main unit en een magnetisch element. Het magnetische element plaatst u op het draaigedeelte van een deur of raam en de main unit plaatst u op het kozijn. Wanneer de twee elementen zich op meer dan 30mm afstand van elkaar bevinden, kan er een alarm worden gegenereerd. Op dezelfde manier werken de temperatuur- en de verlichtingssensor. Als de Zipato Multisensor Trio detecteert dat de deur wordt geopend in een donkere ruimte, wordt automatisch de verlichting ingeschakeld. Hetzelfde kan worden ingesteld wat betreft temperatuur.

Lange batterijduur

De Zipato Z-Wave Multisensor Trio is voorzien van een 1500mAh CR123A Lithium batterij met een gegarandeerde levensduur van 3,5 jaar. Handig is ook dat deze sensor automatisch een melding geeft wanneer de batterij bijna leeg is, zodat u deze tijdig kunt vervangen.

Inhoud verpakking

  • Zipato Multisensor Trio
  • 1x CR123A Batterij
  • Handleiding
x
pname

Product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

« Verder winkelen Afrekenen »
x
Fout

er is een probleem.

« Verder winkelen