AllSure bij AllSmart

Niet goed, geld terugNiet goed, geld terug

Gratis verzendingGratis verzending

Eenvoudig en kosteloos retournerenGratis retourneren

Snelle leveringSnelle levering

Veilig winkelen en betalenVeilig winkelen

Vision Z-Wave Plus Raam- en deursensor (Gen5)

De Z-Wave Plus raam- en deursensor van Vision neemt waar of een raam/deur open of gesloten is. Beveilig alle deuren en ramen in uw huis voor een onbezorgd gevoel.

€ 39,95


VISEZD2102-5

Aantal:     


Favoriet     
Deel dit product met uw familie, vrienden en kennissen. Maak ook hun leven makkelijker en slimmer.

Deze Vision Z-Wave Plus raam/deursensor geeft informatie over de status van een raam of deur door aan uw Z-Wave gateway. De Vision raam/deursensor bestaat uit een magnetisch element en de hoofd-unit. Een deel wordt bevestigd op het bewegende deel van de deur of het raam, het andere deel wordt gemonteerd op het kozijn. Installatie kan zowel met dubbelzijdige tape als met schroeven.

De Vision sensor werkt op batterijen en bevindt zich in slaapmodus tot er beweging wordt waargenomen. Batterijen kunnen vervangen worden zonder de sensor van de deur te hoeven demonteren. De sensor wordt gevoed door een sterke CR123 lithium batterij. De levensduur onder normale omstandigheden is 3-5 jaar.

Bij beweging geeft de sensor een visuele melding en het stuurt tegelijk een melding naar de Z-Wave gateway. Verder stuurt het ook meldingen naar maximaal 5 geassocieerde Z-Wave apparaten. Twee thermische contacten bieden de mogelijkheid om (parallel aan het magnetische contact) een externe schakelaar aan te sluiten. Een veiligheidsschakelaar zorgt ervoor dat het apparaat ongewenst gedemonteerd of gemanipuleerd kan worden wanneer het in een beveiligde situatie gebruikt wordt.

De sensor stuurt standaard alle commando's als "secure", tenzij het ontvangende apparaat dit niet ondersteund. In dat geval werkt de sensor ook als "gewone" Z-Wave module.

Inhoud

  • Sensor
  • Magneetcontact
  • Montagebeugel
  • Batterij
  • Tape
  • Handleiding
x
pname

Product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

« Verder winkelen Afrekenen »
x
Fout

er is een probleem.

« Verder winkelen