AllSure bij AllSmart

Niet goed, geld terugNiet goed, geld terug

Gratis verzendingGratis verzending

Eenvoudig en kosteloos retournerenGratis retourneren

Snelle leveringSnelle levering

Veilig winkelen en betalenVeilig winkelen

Betalen

Bij AllSmart kunt u op vele manieren betalen. Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW.

iDeal

Betalen met iDeal is praktisch hetzelfde als betalen via internetbankieren van uw eigen bank. Er worden geen extra kosten gerekend voor betalingen via iDeal.

Bancontact / Mister Cash

Klanten uit Belgie hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van Mister Cash, dit is de Belgische variant van iDeal. Betalen met Mister Cash is praktisch hetzelfde als betalen via internetbankieren van uw eigen bank. Er worden geen extra kosten gerekend voor betalingen via Mister Cash.

Bitcoins (BTC)

Bij AllSmart kunt u ook betalen met uw Bitcoins. Tijdens de check-out kunt u dit selecteren waarop de bestelling wordt afgerond door BitPay. Dit gebeurt in een beveilige omgeving en een lage verwerkingsnelheid (laag risico) om de veiligheid te waarborgen. Hierdoor kan het tot 1 uur duren voordat de betaling is voltooid.
In geval van retouren wordt het bedrag in euro's terugbetaald.
Er worden geen extra kosten gerekend voor betalingen met Bitcoins.

PayPal

Betalen met PayPal gaat snel en betrouwbaar. Tevens kunt u bij PayPal kiezen om betalingen met creditcard te voldoen. Er worden geen extra kosten gerekend voor betalingen via PayPal.

Credit card (VISA, MasterCard, Maestro)

Voor betalingen met credit cards wordt gebruik gemaakt van HiPay, een externe payment provider. De communicatie gaat over een beveiligde en versleutelde SSL verbinding. Uw credit card gegevens worden niet op onze servers opgeslagen.

Vooruitbetaling bank/giro

Betalen kan ook middels overschrijving van bank of giro. Echter wordt u bestelling pas verwerkt wanneer het bedrag in onze administratie is verwerkt. Hiervoor dient u rekening te houden met een langere levertijd van circa 1-3 werkdagen.

Bankgegevens

ABN AMRO Bank
Breda

IBAN: NL96ABNA0485295555
BIC: ABNANL2A

Het factuurbedrag dient u te betalen onder vermelding van uw naam en ordernummer.

Achteraf betalen (onder rembours)

Het is mogelijk om uw bestelling onder rembours te laten leveren. Hierdoor betaalt u de bestelling aan de deur op het moment dat uw bestelling wordt afgeleverd.
Voor leveringen onder rembours wordt een extra bedrag van €15,00 (incl. BTW) in rekening gebracht, boven op de gebruikelijke verzendkosten van €6,95.
Leveringen onder rembours zijn niet mogelijk voor België.


x
pname

Product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

« Verder winkelen Afrekenen »
x
Fout

er is een probleem.

« Verder winkelen