AllSure bij AllSmart

Niet goed, geld terugNiet goed, geld terug

Gratis verzendingGratis verzending

Eenvoudig en kosteloos retournerenGratis retourneren

Snelle leveringSnelle levering

Veilig winkelen en betalenVeilig winkelen

Installatie

Het Fibaro Z-Wave domotica systeem kan aan iedere bestaande elektrische installatie gekoppeld worden. Zonder nieuwe bekabeling of schade toe te brengen aan de infrastructuur.

Installatie procedure

Het grootste voordeel van het Fibaro Z-Wave domotica systeem is dat het overal te installeren is -in elke woning of kantoor- zonder de bestaande infrastructuur te beschadigen. Fibaro biedt u volledige controle zonder de muren te beschadigen, nieuwe bekabeling aan te brengen of de elektrische installatie aan te passen. Het is juist het systeem van Fibaro dat zich aan uw behoeften aanpast en niet andersom.

Installatie in 3 minuten

De installatie van een Fibaro module duurt ongeveer 3 minuten. Het enige wat u hoeft te doen is de bestaande schakelaar te verwijderen, de stroomdraden los te maken, de Fibaro module te bevestigen aan deze draden en aan te melden. Hierna bevestigt u de bestaande schakelaar aan de module en plaatst u deze terug.

Minimale afmetingen

Fibaro modules zijn de kleinste ter wereld. Iedere inbouwmodule van Fibaro is maar 42,5 mm hoog, 37,0 mm breed en 15,9 mm dik. Schitterend om te zien, maar nog belangrijker, ze werken perfect en zijn uiterst betrouwbaar.

Eenvoudige installatie

Om uw veiligheid te garanderen dienen de modules geïnstalleerd te worden door iemand met voldoende technische kennis. De onderstaande afbeelding laat een voorbeeld zien van de aansluiting van één van de modules.

Installatie


x
pname

Product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

« Verder winkelen Afrekenen »
x
Fout

er is een probleem.

« Verder winkelen