AllSure bij AllSmart

Niet goed, geld terugNiet goed, geld terug

Gratis verzendingGratis verzending

Eenvoudig en kosteloos retournerenGratis retourneren

Snelle leveringSnelle levering

Veilig winkelen en betalenVeilig winkelen

Fibaro

Z-Wave Smart Home oplossingen

Fibaro is een populair Z-Wave domotica of huisautomatisering systeem. Omdat het systeem werkt op basis van het Z-Wave protocol en alle beschikbare Z-Wave modules ook ondersteund worden, zijn de mogelijkheden zo goed als eindeloos. Het systeem is volledig draadloos en kan dus in elke bestaande woning worden geïnstalleerd zonder enig hak- of breekwerk.

Fibaro kan elke woning transformeren naar een zelf regulerend systeem om u en uw gezinsleden te dienen. Elektrische apparaten kunnen met elkaar communiceren waardoor er oneindig veel mogelijkheden en oplossingen ontstaan. U bedenkt hoe u uw leven wilt leiden, Fibaro verzekert u van comfort en veiligheid.

Het Fibaro systeem bestaat uit een centrale module, ook wel een gateway of controller. Er is keuze uit de zogenaamde Fibaro Z-Wave Home Center 2 (HC2) of Fibaro Z-Wave Home Center Lite (HCL), welke zorgt voor de aansturing van de gekoppelde modules en de bedieningsinterfaces. Deze centrale module, eigenlijk een soort mini computer, beschikt over stevige hardware en is daarmee gereed voor eventuele toekomstige uitbreidingen. De Fibaro HC2 en de HC Lite zijn beide voorzien van passieve koeling en daarmee volledig geluidloos en dus ook geschikt om in de woonkamer te plaatsen.

Het Fibaro systeem kan worden aangestuurd door middel van de meeste gangbare smartphones en tablets. Telefoons waar geen speciaal voor Fibaro gemaakte app beschikbaar is, kunnen gebruik maken van een webinterface met behulp van een browser.

Door middel van een grafische editor kunnen relatief eenvoudig scenes worden gemaakt, dit gebeurt grotendeels door middel van een drag & drop interface. Voor de liefbebbers is het ook nog mogelijk om door middel van LUA en virtuele devices de meest geavanceerde scripts te maken. Dit is niet voor iedereen weggelegd, maar voor veeleisende gebruikers een belangrijke optie die alleen beschikbaar is op de Fibaro Home Center 2.  

De belangrijkste verschillen tussen de Home Center 2 en Home Center Lite zijn dat de Lite-versie geen beschikking heeft over LUA, Virtuele apparaten, Voice Control en VoIP. Ook beschikt de Fibaro Home Center Lite over een andere processor dan zijn grotere broer. De Lite-versie beschikt wel over de mogelijkheid een accu toe te voegen als back-up bij stroomuitval en een optionele GSM-module. Dit zijn beide opties die de Fibaro Home Center 2 niet heeft.
 
 

x
pname

Product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

« Verder winkelen Afrekenen »
x
Fout

er is een probleem.

« Verder winkelen