AllSure bij AllSmart

Niet goed, geld terugNiet goed, geld terug

Gratis verzendingGratis verzending

Eenvoudig en kosteloos retournerenGratis retourneren

Snelle leveringSnelle levering

Veilig winkelen en betalenVeilig winkelen

Smart home

Een huis voorzien van domotica wordt ook wel een smart home genoemd. Domotica (ook wel "home automation" genoemd, of in goed Nederlands "huisautomatisering") omvat het automatiseren van dagelijkse dingen in huis, op kantoor of in een zorginstelling.

Uw huis automatiseren om het leven net wat makkelijker te maken!

Smart Home zorgt ervoor dat uw huis slimmer wordt. Door het gebruik van sensoren en schakelaars of dimmers kunt u apparaten in uw huis met elkaar laten samenwerken. Alles is in te stellen; van verlichting tot alarm, van rolluiken tot deurbellen. Draadloos en eenvoudig in gebruik, via uw smartphone of tablet kunt u alles op afstand bedienen en blijft u op de hoogte van wat er in en om uw huis gebeurt. Dit zorgt voor meer gemak, een hogere veiligheid en besparing van energie.

Smart Home is een oplossing om uw thuis digitaal te besturen vanuit één centrale plek.

Met sensoren en schakelaars kunt u alles met elkaar verbinden in huis. Zo kunt u op eenvoudige wijze uw verlichting automatiseren, zodat u niet in het donker thuiskomt, een bericht ontvangen zodra er iets in huis gebeurt en live meekijken met IP-camera's. Er zijn echter nog veel meer mogelijkheden, zoals energiebeheer of babycare. De mogelijkheden zijn praktisch eindeloos.

Wat kan ik met domotica?

Het automatisch of op afstand aansturen van verlichting, gordijnen, rolluiken, de vijverpomp of bijvoorbeeld de garagedeur zijn enkele voorbeelden van zaken die geautomatiseerd kunnen worden. Denk bij "automatiseren" aan het automatisch inschakelen van de verlichting wanneer u een ruimte binnenkomt of het sluiten van de gordijnen op het moment dat het donker begint te worden buiten. Een domotica systeem is dus niet alleen gemakkelijk maar kan ook nog eens energiebesparend werken en aan uw veiligheid bijdragen.

Steeds vaker is het ook mogelijk video en muziek volledig te integreren in een systeem zodat met een enkele druk op de knop bijvoorbeeld de gordijnen sluiten, de verlichting gedimd wordt en de film start. De smartphone is al niet meer weg te denken uit het dagelijks leven en eigenlijk ook al niet meer uit een goed domotica systeem. Bediening vanaf uw iPhone of Android toestel is steeds vaker mogelijk en de apps hiervoor worden steeds uitgebreider en gebruiksvriendelijker.


x
pname

Product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

« Verder winkelen Afrekenen »
x
Fout

er is een probleem.

« Verder winkelen