AllSure bij AllSmart

Niet goed, geld terugNiet goed, geld terug

Gratis verzendingGratis verzending

Eenvoudig en kosteloos retournerenGratis retourneren

Snelle leveringSnelle levering

Veilig winkelen en betalenVeilig winkelen

Huisautomatisering in 3 stappen

Met het overzichtelijke drie stappenplan van AllSmart heeft u binnen enkele minuten een pakket samengesteld die past bij uw woning.

Stap 1 - Kies uw gateway

De gateway is het brein van uw slimme huis, dit apparaat is verbonden met het Internet en beheert alle andere Z-Wave apparaten in en rond uw woning.

Bekijk hier alle gateways

Stap 2 - Kies uw modules

De modules zorgen ervoor dat alle apparaten en verlichting worden aangestuurd. Voor het overzicht hebben we alle modules opgedeeld naar soort.

  • Inbouwmodules: voor het schakelen en dimmen verlichting en apparatuur, en ook voor bediening van rolgordijnen, rolluiken, etc.
  • Tussenstekkers: voor het schakelen en dimmen verlichting en apparatuur. Tevens verkrijgbaar met ingebouwde energiemeters
  • Raam- en deursensoren: ook verkrijgbaar met verschillende geintegreerde sensoren
  • Verwarming en energie: voor het aflezen en regelen van de temperatuur in uw huis, en energie bewust zijn voor een duurzaam leven
  • Bewegingssensoren: detecteer beweging en aanwezigheid van mensen en/of huisdieren
  • Rook- en brandmelders:voor een veilig gevoel installeert u voldoende rookmelders en koolmonoxide-sensoren in uw woning

Stap 3 - Kies uw afstandsbediening

Uiteraard kunt u alles bedienen vanaf uw smartphone of tablet. Maar soms kan een afstandsbediening toch erg handig zijn. Of misschien wel een Z-Wave afstandsbediening aan uw sleutelbos. Natuurlijk zijn de knoppen volledig naar wens instelbaar.

Bekijk hier alle afstandsbedieningen


x
pname

Product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

« Verder winkelen Afrekenen »
x
Fout

er is een probleem.

« Verder winkelen