AllSure bij AllSmart

Niet goed, geld terugNiet goed, geld terug

Gratis verzendingGratis verzending

Eenvoudig en kosteloos retournerenGratis retourneren

Snelle leveringSnelle levering

Veilig winkelen en betalenVeilig winkelen

Popp Z-Weather Z-Wave Plus Multi-Sensor

De Popp Z-Weather Z-Wave Plus Multi-Sensor is de eerste Z-Wave sensor ter wereld dat dienst doet als compleet weerstation. De multi-functionele Z-Wave Plus sensor werkt op een geïntegreerde zonnecel.

€ 199,00


POPE005206

Aantal:     


Favoriet     
Deel dit product met uw familie, vrienden en kennissen. Maak ook hun leven makkelijker en slimmer.

Z-Weather

De Popp Z-Weather Z-Wave Plus Multi-Sensor is de eerste Z-Wave sensor ter wereld dat dienst doet als compleet weerstation. De multi-functionele Z-Wave Plus sensor werkt op een geïntegreerde zonnecel. Dankzij het energiebeheer en de interne condensator kan de sensor informatie naar een Z-Wave Controller versturen.

Het geïntegreerde energiebeheer verzekert u dat er altijd voldoende energie beschikbaar is voor melding van noodweer. Daardoor kan het systeem jaloezieën en luifels sluiten. Wanneer een dakraam open is, kunt u gewaarschuwd worden en het dakvenster kan dan automatisch gesloten worden. 

Toepassingen

De Z-Weather heeft een ingebouwde energiemanager die automatisch de wake-up interval berekent en instelt tussen 5 minuten (op zonnige dagen) en 1 – 2 uren op bewolkte dagen of aan het begin van de dag.

Daarnaast beschermt de energiemanagement-functie tegen volledige ontlading en maakt continubedrijf mogelijk om sterke windvlagen, storm en schemer te rapporteren. 

De Z-Weather is een multifunctionele sensor die toelaat om verschillende data te detecteren en naar een Z-Wave Controller te sturen, zoals:

  • Luchttemperatuur 
  • Relatieve vochtigheid
  • Licht intensiteit
  • Windsnelheid
  • Luchtdruk
  • Dauwpunt 

Met de Z-Weather kunt u het sluiten van zonweringen en rolluiken aansturen door rechtstreeks verbonden apparaten of scènes. Het meet ook het omgevingslicht en de zonne-opbrengst, zodat dit kan gebruikt worden om het buitenlicht aan te zetten wanneer het donker wordt en 's ochtends weer uit te zetten.

Gebruik

Voordat u de Z-Weather kunt configureren en gebruiken, dient het apparaat volledig te worden opgeladen door middel van direct zonlicht gedurende 4-6 uur. Zonder direct zonlicht kan het opladen tot wel 12 uur duren.

x
pname

Product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

« Verder winkelen Afrekenen »
x
Fout

er is een probleem.

« Verder winkelen