AllSure bij AllSmart

Niet goed, geld terugNiet goed, geld terug

Gratis verzendingGratis verzending

Eenvoudig en kosteloos retournerenGratis retourneren

Snelle leveringSnelle levering

Veilig winkelen en betalenVeilig winkelen

Fibaro Z-Wave RGBW Module

De Fibaro Z-wave RGBW module voor het aansturen van LED verlichting. Met 4 onafhankelijke in- en uitgangen kunt u niet alleen de meest uiteenlopende sensoren aansluiten maar ook uw gekleurde LED verlichting aansturen. Met de module kunt u eenvoudig 3 of 4-draads LED-strips bedienen. Regel de kleuren van de ledstrip makkelijk vanuit de app of speel een vooraf ingesteld scenario af.

€ 59,95


FIB_FGRGB-101

Aantal:     


Favoriet     
Deel dit product met uw familie, vrienden en kennissen. Maak ook hun leven makkelijker en slimmer.
ProductVanaf (aantal)Korting
Fibaro Z-Wave RGBW Module3 -€ 2,00

Fibaro heeft een intuïtieve interface voor uw smartphone of tablet gemaakt. Hiermee kiest u op eenvoudige wijze uw favoriete kleur voor elke verlichtingszone.

Oneindig veel mogelijkheden

Laat uw fantasie de vrije loop bij het verlichten van uw woonkamer. Stem de verlichting automatisch af, afhankelijk van de weersomstandigheden, uw stemming of een speciale gelegenheid. U heeft 3 miljoen kleuren bij de hand, dus altijd wel een kleur die passend is!

De Fibaro RGBW Controller is een uniek en geavanceerde draadloze 4-kleuren LED-strips controller. Naast de traditionele RGB-kanalen biedt de module ondersteuning voor het wit licht kanaal, dat het mogelijk maakt om pastel kleuren toe te voegen aan het kleurenschema. Het apparaat kan maximaal vier analoge sensoren aansturen.

De RGBW controller biedt ondersteuning voor zowel drie als vier kleuren LED-strips. Dit geeft u toegang tot vele miljoenen lichtkleuren.

Analoge Sensoren

De RGBW controller heeft vier analoge ingangen, waarop sensoren kunnen worden aangesloten. Dat kunnen bijvoorbeeld lichtsensoren zijn, maar ook windsensoren, druksensoren of potentiometers van 0-10V.

Vier uitvoer kanalen

De vier uitvoerkanalen maken het mogelijk om vier verschillende lichtbronnen afzonderlijk te bedienen.

x
pname

Product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

« Verder winkelen Afrekenen »
x
Fout

er is een probleem.

« Verder winkelen