AllSure bij AllSmart

Niet goed, geld terugNiet goed, geld terug

Gratis verzendingGratis verzending

Eenvoudig en kosteloos retournerenGratis retourneren

Snelle leveringSnelle levering

Veilig winkelen en betalenVeilig winkelen

Zipato Zipamini Z-Wave Gateway

De Zipato Zipamini Z-Wave Gateway is een compact apparaat voor het aansturen van uw automatiseringsapparatuur. Dit basisstation werkt met diverse communicatieprotocollen, waaronder Z-Wave, ONVIF, IP en UPnP. Daarmee is de Zipato Zipamini ideaal voor het automatiseren van uw woning.

€ 94,95Aanbieding


€ 99,95


ZBMINITV.ZWEU.G

Aantal:     


Favoriet     
Deel dit product met uw familie, vrienden en kennissen. Maak ook hun leven makkelijker en slimmer.

Eigenschappen

  • Automatiseer uw gehele huis
  • Ondersteunt diverse communicatieprotocols
  • Online te beheren en via app
  • Geschikt voor vele toepassingen
  • Eenvoudige installatie

Automatiseer uw huis volledig

De Zipato Zipamini is de compacte variant van de Zipato Zipabox. Dit apparaat is in staat om honderden devices aan te sturen, zodat u uw woning of bedrijfsruimte volledig kunt automatiseren. De Zipamini heeft een stijlvol design en is daardoor ideaal om op uw tafel te zetten of mooi op de vensterbank te plaatsen.

Basisstation voor diverse communicatieprotocollen

De Zipamini van Zipato is het basisstation van uw Zipato netwerk. Dit basisstation ondersteunt diverse communicatieprotocollen, waaronder Z-wave, ONVIF, IP en UPnP. Hiermee kunt u al ontzettend veel domotica-apparaten aansturen. Wilt u ook apparaten die werken op andere protocollen kunnen aansturen? Dan is de Zipato Zipabox een betere oplossing.

Online te beheren en via app

Het configureren en monitoren van de Zipato Zipamini doet u in een online omgeving. Daar kunt u alle instellingen eenvoudig aanpassen. Bij de Zipamini hoort ook een app voor op uw smartphone of tablet. Via deze app kunt u de instellingen per toepassing razendsnel aanpassen, zelfs wanneer u niet thuis bent.

Geschikt voor vele toepassingen

Natuurlijk kunt u op vele vlakken uw huis of kantoorruimte automatiseren. Bijvoorbeeld op het gebied van verlichting of klimaat, maar ook als het gaat om zonwering, beveiliging, toegangscontrole, audio/video, energie, water en gas. De Zipato Zipamini is in staat om alles bij te houden, waardoor u met één apparaat de volledige controle heeft over uw complete domoticasysteem.

Geen wegvallend bereik

De Zipato Zipamini is de basis van uw netwerk en dient daarvoor altijd in contact te staan met uw apparatuur, zelfs wanneer er obstakels aanwezig zijn zoals muren of meubels. De Zipamini zendt standaard lage radiogolven uit die geen last hebben van obstakels, maar de signalen kunnen ook worden verzonden over bestaande powerlines.

Inhoud verpakking

  • Zipato Zipamini
  • Voedingsadapter
  • Handleiding
x
pname

Product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

« Verder winkelen Afrekenen »
x
Fout

er is een probleem.

« Verder winkelen