AllSure bij AllSmart

Niet goed, geld terugNiet goed, geld terug

Gratis verzendingGratis verzending

Eenvoudig en kosteloos retournerenGratis retourneren

Snelle leveringSnelle levering

Veilig winkelen en betalenVeilig winkelen

Aeotec by Aeon Labs Z-Wave Plus Garage Deur Controller (Gen5)

De Aeotec by Aeon Labs Z-Wave Plus Garage Deur Controller kan eenvoudig worden verbonden met de bestaande motor van uw garagedeur, waardoor een reeks van beveiligings- en veiligheidssensoren worden toegevoegd. Uw garagedeur monitoren en bedienen via uw smartphone waar u zich ook bevindt.

€ 109,95


AEOEZW062

Aantal:     


Favoriet     
Deel dit product met uw familie, vrienden en kennissen. Maak ook hun leven makkelijker en slimmer.

De garagedeur is één van de toegangsdeuren tot uw woning die vaak gebruikt wordt maar meestal over het hoofd wordt gezien. De Aeotec by Aeon Labs Z-Wave Plus Garage Deur Controller kan eenvoudig worden verbonden met de bestaande motor van uw garagedeur, waardoor een reeks van beveiligings- en veiligheidssensoren worden toegevoegd.
Uw garagedeur monitoren en bedienen via uw smartphone waar u zich ook bevindt. Een tilt-sensor zorgt ervoor dat u notificaties krijgt wanneer de garagedeur ongewenst wordt geopend .
De fysieke drukknop zorgt ervoor dat u de garagedeur ook handmatig kunt openen.

Safety first

De controller bevat een 105 dB sirene en LED-verlichting om u te waarschuwen wanneer de garagedeur gesloten wordt.

Visuele waarschuwingen

De Aeotec Garage Deur Controller geeft door middel van visuele waarschuwingen aan wanneer de garagedeur op het punt staat om geopend of gesloten te worden. In de drukknop zitten 8 verschillende LED's ingebouwd die gedurende enkele seconden knipperen voordat de garagedeur in beweging komt.

Geluidswaarschuwingen

In het geval dat de visuele waarschuwingen niet gezien kunnen worden, biedt de Aeotec Garage Deur Controller ook een speaker-systeem met een output tot 105 dB, die is voorgeprogrammeerd met tonen, maar waarop u ook uw eigen MP3's kunt uploaden. De speaker zal gedurende enkele seconden geluid produceren voordat de garagedeur in beweging komt.

Beveiligde garagedeur - 128 bit encryptie

De Aeotec Garage Deur Controller, die wordt aangedreven door Aeotec’s Gen5-technologie, maakt gebruik van versleutelde draadloze signalen om te communiceren met een Z-Wave netwerk. Gen5 gebruikt dezelfde encryptie als banken, namelijk AES 128-bit.
De Aeotec Garage Deur Controller beveiligt uw garage niet alleen tegen indringers, hij houdt ook uw dierbaren en bezittingen veilig. De Aeotec Garage Deur Controller voldoet aan alle voorschriften van UL325, de veiligheidsstandaard die bepaalt hoe professionele garagedeur-motoren moeten werken. Voorzien van zijn eigen veiligheidsfuncties en ingebouwde waarschuwingssystemen, voldoet de Aeotec Garage Deur Controller niet alleen aan de strenge voorschriften van UL325, maar hij zal ook nooit de standaard veiligheidsfuncties van de garagedeur zelf negeren.
De Aeotec Garage Deur Controller is compatibel met bekende controllers als Vera, HCL en Razberry.

Eenvoudig te installeren

Al is hij erg krachtig, de Aeotec Garage Deur Controller is gemakkelijk te installeren. De Z-Wave gateway maakt binnen enkele minuten verbinding met de motor van uw garagedeur via de meegeleverde verbindingskabels. De controller is kabelvrij en aangedreven door een accu die 2 jaar meegaat.
De Aeotec Garage Deur Controller wordt geleverd met alles wat u nodig hebt: controller, een tilt-sensor en bijbehorende accessoires.

x
pname

Product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

« Verder winkelen Afrekenen »
x
Fout

er is een probleem.

« Verder winkelen