AllSure bij AllSmart

Niet goed, geld terugNiet goed, geld terug

Gratis verzendingGratis verzending

Eenvoudig en kosteloos retournerenGratis retourneren

Snelle leveringSnelle levering

Veilig winkelen en betalenVeilig winkelen

Fibaro Z-Wave Starter Kit

De Fibaro Starter Kit is door Fibaro zelf samengesteld en bestaat uit een Z-Wave Gateway en 5 verschillende Z-Wave modules.

€ 499,95


FIBESTART

Aantal:     


Favoriet     
Deel dit product met uw familie, vrienden en kennissen. Maak ook hun leven makkelijker en slimmer.

Gateway

De Fibaro Home Center Lite is het apparaat dat wordt gebruikt om het Fibaro systeem te beheren. Het communiceert via het Z-Wave draadloze communicatie protocol met maximaal 230 actoren en sensoren in uw huis. Via de gebruiksvriendelijke interface van de Home Center Lite kunt u geavanceerde scenario's creëren. De Home Center Lite is voorzien van een nieuw, snel recovery systeem dat in staat is uw back-ups in de cloud op te slaan.

Raam/Deur Sensor

De Fibaro Raam/deur Sensor is een batterij gevoede, universele magneet sensor en werkt onder de Z-Wave standaard. De sensor geeft extra mogelijkheden voor controle bij opening van deuren, ramen en garagedeuren. En wordt o.a. gebruikt voor de automatische lichtregeling , toegangscontrole of beveiliging oplossingen. De lichte en kleine behuizing is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren voor een onopvallende montage.

Water Sensor

De Fibaro Flood Sensor is een universele, Z-Wave compatibele, overstroming en temperatuursensor die op een vloer geplaatst of met gebruik van optionele sensor probes aan de wand gemonteerd kan worden. Het apparaat werkt op batterijspanning (met bijgesloten batterij levensduur ong. 2 jaar) of via een optionele 12/24 V spanningbron. De sensor heeft een ingebouwde LED-indicator, akoestisch alarm en is uitgerust met een tilt sensor die een directe rapportage of alarm geeft bij beweging of optillen van de sensor. De LED indicator geeft een visueel signaal bij detectie van water, bedrijf status of het Z-Wave netwerk communicatie bereik.

Bewegingssensor

De Fibaro Motion Sensor is een universele, Z-Wave compatibele multi-sensor. Dit apparaat heeft een ingebouwde bewegingssensor, temperatuursensor, lichtsensor en kan bovendien, door middel van trillings detectie, een sabotage poging of zelfs aardbevingen detecteren. FIBARO Motion Sensor werkt met de bijgesloten batterijen volledig draadloos en de unieke behuizing zorgt voor een snelle en gemakkelijke installatie op elk oppervlak. Het oog van de sensor geeft u een visuele indicatie bij beweging, temperatuur niveau of bedrijf status en kan u informeren over het Z-Wave netwerk bereik.

Smoke Sensor

De Fibaro Z-Wave Rookmelder is een ultra lichte, universele, batterij gevoede optische rookmelder, communiceert via de Z-Wave standaard en ontworpen om aan het plafond te worden gemonteerd. Rook detectie wordt gesignaleerd door de ingebouwde sirene, knipperende LED-indicator en door het sturen van opdrachten naar overige Z-Wave netwerkapparaten. Bovendien is het apparaat voorzien van een sensor die een alarm kan activeren bij overschrijding van de gespecificeerde temperatuurdrempel.

Schakelaar module

De Fibaro Z-Wave Tussenstekker is een universele, Z-Wave compatibel, op afstand bedienbare, stopcontact adapter. Dit apparaat kan overal worden toegepast waar u elektrische apparaten (van maximaal 2,5 kW) wilt bedienen. De tussenstekker is tevens uitgerust met een energie meting functie. Het maakt gebruik van een LED- ring om de bedrijfsstatus en de huidige belasting d.m.v. kleur veranderende verlichting te visualiseren. Dit technische hoogstandje is de kleinste en meest aantrekkelijke tussenstekker ter wereld.

x
pname

Product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

« Verder winkelen Afrekenen »
x
Fout

er is een probleem.

« Verder winkelen