AllSure bij AllSmart

Niet goed, geld terugNiet goed, geld terug

Gratis verzendingGratis verzending

Eenvoudig en kosteloos retournerenGratis retourneren

Snelle leveringSnelle levering

Veilig winkelen en betalenVeilig winkelen

Fibaro Z-Wave Plus 4-in-1 Bewegingsmelder

De Fibaro Z-Wave Plus Bewegingsmelder (Motion Sensor) is een zeer geavanceerde, ultra kleine, multi sensor. Deze kleine krachtpatser heeft een ingebouwde temperatuur sensor, licht sensor en versnellingsmeter. Het oog van de sensor geeft u visuele feedback door een zelf in te stellen kleurpatroon.

€ 57,95


FIBEFGMS-001-ZW5

Aantal:     


Favoriet     
Deel dit product met uw familie, vrienden en kennissen. Maak ook hun leven makkelijker en slimmer.
ProductVanaf (aantal)Korting
Fibaro Z-Wave Plus 4-in-1 Bewegingsmelder2 -€ 4,00

De Fibaro Z-Wave Plus Bewegingsmelder (Motion Sensor) is de kleinste in zijn soort met een geweldig design. Voorzien van temperatuursensor, lichtsterkte meting, accelerometer en uiteraard een bewegingsmelder.

Met dit knappe stukje techniek wordt uw Fibaro systeem nog intelligenter. Dit biedt weer enorm veel mogelijkheden in het maken van scènes. De bewegingsmelder kan dienst doen als sensor in uw alarm-systeem, maar in combinatie met een luxmeting kan deze ook geautomatiseerd uw verlichting inschakelen. De bewegingsmelder is zo klein dat deze niet opvalt en kan overal opgehangen of neergezet worden d.m.v. handig voetje.

De accelerometer registreert wanneer de sensor verdraaid of meegenomen wordt en zal alarm slaan. De kleur van het "oog" kan ingesteld worden zoals u zelf wenst, ook kan deze aangeven of de ruimte goed van temperatuur is of juist te warm of te koud. Kortom een enorme aanvulling op uw Fibaro systeem.

x
pname

Product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

« Verder winkelen Afrekenen »
x
Fout

er is een probleem.

« Verder winkelen