AllSure bij AllSmart

Niet goed, geld terugNiet goed, geld terug

Gratis verzendingGratis verzending

Eenvoudig en kosteloos retournerenGratis retourneren

Snelle leveringSnelle levering

Veilig winkelen en betalenVeilig winkelen

Zipato Z-Wave Multisensor Duo

De Zipato Z-Wave Multisensor Duo is een professionele bewegingsmelder. Het apparaat is geschikt voor het inschakelen van een alarmsysteem of verlichting op basis van beweging. De Zipato Multisensor Duo heeft een bereik van 30 meter en is voorzien van een slaapmodus.

€ 44,95


VS-ZP3102.EU

Aantal:     


Favoriet     
Deel dit product met uw familie, vrienden en kennissen. Maak ook hun leven makkelijker en slimmer.

Bewegingsmelder

De Zipato Multisensor Duo is een professionele bewegingsmelder voor het detecteren van personen in een ruimte. Wanneer beweging wordt gedetecteerd, kan bijvoorbeeld een alarmsysteem of de verlichting worden ingeschakeld. De Zipato Multisensor Duo werkt op het Z-Wave communicatieprotocol en heeft een bereik van 30 meter.

Slaapmodus

De Multisensor Duo van Zipato beschikt over een slaapmodus. Wanneer er geen beweging plaatsvindt, staat het apparaat in stand-by. Pas bij beweging schakelt de Zipato Multisensor Duo in. Ook kunt u instellen dat de bewegingsmelder op vaste tijden inschakelt om statusinformatie door te sturen naar de Z-Wave controller.

Waarschuwing batterijstatus

Voor een bewegingsmelder is het belangrijk dat de batterij nooit leeg is, immers, dan kan er geen beweging meer gedetecteerd worden. Daarom geeft de Zipato Multisensor Duo een visuele waarschuwing op het apparaat zelf en wordt er een bericht verstuurd naar de Z-Wave controller op het moment dat de batterijen vervangen dienen te worden.

Inhoud verpakking

  • Zipato Multisensor Duo
  • 1x CR123A Batterij
  • Handleiding
x
pname

Product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

« Verder winkelen Afrekenen »
x
Fout

er is een probleem.

« Verder winkelen