AllSure bij AllSmart

Niet goed, geld terugNiet goed, geld terug

Gratis verzendingGratis verzending

Eenvoudig en kosteloos retournerenGratis retourneren

Snelle leveringSnelle levering

Veilig winkelen en betalenVeilig winkelen

Vision Z-Wave Plus Bewegingsmelder (Gen5)

De Vision Z-Wave Plus bewegingsmelder is tevens voorzien van een temperatuur sensor. De bewegingssensor neemt waar of er iemand in een bepaalde ruimte aanwezig is.

€ 49,95


VISEZP3102-5

Aantal:     


Favoriet     
Deel dit product met uw familie, vrienden en kennissen. Maak ook hun leven makkelijker en slimmer.

Deze Z-Wave Plus bewegingsmelder van Vision (VISEZP3102-5) detecteert de aanwezigheid van een persoon in een ruimte. Het apparaat verstuurt de informatie naar een controller of andere toegewezen Z-Wave apparaten. Tot 4 apparaten kunnen hiermee worden aangestuurd. Naast de bewegingsmelder-functie werkt het apparaat ook als temperatuursensor. De sensor kan met schroeven of dubbelzijdig plakband worden gemonteerd.

Het apparaat werkt op batterijen en bevindt zich in slaapmodus tot er beweging wordt gedetecteerd. Na een geprogrammeerde slaaptijd ontwaakt het apparaat en verstuurt een statusmelding. Vervolgens schakelt het apparaat weer terug in de slaapmodus. De batterijen kunnen worden vervangen zonder dat het apparaat van de deur- of van het raamkozijn hoeft te worden losgeschroefd. Het apparaat geeft aan wanneer de batterijen moeten worden vervangen. Tegelijkertijd stuurt het in dat geval een waarschuwing naar de Z-Wave controller.

Het apparaat beschikt bovendien over een sabotagecontact dat het apparaat, met name in beveiligingstoepassingen, tegen onbevoegde verwijdering of manipulatie beschermt. De krachtige CR123 lithiumbatterij heeft bij normaal gebruik een levensduur van 3 tot 5 jaar.

De sensor stuurt standaard alle commando's als "secure", tenzij het ontvangende apparaat dit niet ondersteund. In dat geval werkt de sensor ook als "gewone" Z-Wave module.

Inhoud

  • Sensor
  • Batterij
  • Tape
  • Handleiding
x
pname

Product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

« Verder winkelen Afrekenen »
x
Fout

er is een probleem.

« Verder winkelen