AllSure bij AllSmart

Niet goed, geld terugNiet goed, geld terug

Gratis verzendingGratis verzending

Eenvoudig en kosteloos retournerenGratis retourneren

Snelle leveringSnelle levering

Veilig winkelen en betalenVeilig winkelen

Popp Z-Wave Plus Buiten Sirene - op zonne-energie

De Popp Z-Wave Plus Buiten Sirene is een module die op zonne-energie werkt, welke kan worden gebruikt binnen het Z-Wave systeem in uw huis. Dankzij het ingebouwde zonnepaneel kan deze module functioneren zonder voeding of batterijen. Hierdoor is de module op elke plek te monteren, en kan deze worden aangestuurd middels Z-Wave.

€ 229,00


POPE005107

Aantal:     


Favoriet     
Deel dit product met uw familie, vrienden en kennissen. Maak ook hun leven makkelijker en slimmer.

Betrouwbare sirene voor buiten

De Popp Z-Wave Plus Buiten Sirene is een module die op zonne-energie werkt, welke kan worden gebruikt binnen het Z-Wave systeem in uw huis. Dankzij het ingebouwde zonnepaneel kan deze module functioneren zonder voeding of batterijen. Hierdoor is de module op elke plek te monteren, en kan deze worden aangestuurd middels Z-Wave. De sirene heeft dan ook een sterke ingebouwde sirene (105dB) en een stroboscoop.

Tamper beveiliging

Verder beschikt de sirene over een ingebouwde tamper beveiliging. Deze detecteert of de module van de constructie wordt verwijderd en zal in dat geval direct het alarm activeren en rapporteren aan de centrale Z-Wave controller. Daarbij is alle communicatie tussen de controller en de module beveiligd.

Voldoende kracht

De sirene is onderhoudsvrij en volledig waterdicht (IP56) De opgewekte energie van één dag is voldoende voor 50 dagen gebruik (zonder gebruik van de sirene)

Tevens is de sirene uitgerust met een temperatuursensor, welke de interne temperatuur zal rapporteren naar de Z-Wave controller of gateway.

Eigenschappen

  • Alarm d.m.v. licht en sirene
  • Zonnepaneel
  • Akoestich alarm van 105dB
  • Ingebouwde tamper functie
  • Z-Wave Plus ondersteuning
  • Afmetingen: 300x190x68 mm
  • Gewicht: 893 g
x
pname

Product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

« Verder winkelen Afrekenen »
x
Fout

er is een probleem.

« Verder winkelen