AllSure bij AllSmart

Niet goed, geld terugNiet goed, geld terug

Gratis verzendingGratis verzending

Eenvoudig en kosteloos retournerenGratis retourneren

Snelle leveringSnelle levering

Veilig winkelen en betalenVeilig winkelen

Vision Z-Wave Plus Draadloze sirene (Gen5) - netvoeding

De Vision Z-Wave Plus sirene waarschuwt iedereen in het gebouw door een luid geluid en een knipperend licht. Dit product is bijzonder geschikt voor beveiligingstoepassingen in combinatie met andere apparaten zoals raam- en deursensoren of bewegingsmelders.

€ 59,95


VISEZM1602-5

Aantal:     


Favoriet     
Deel dit product met uw familie, vrienden en kennissen. Maak ook hun leven makkelijker en slimmer.

Sirene voor adapter

De Vision Z-Wave Plus sirene (VISEZM1602-5) waarschuwt iedereen in het gebouw door een luid geluid en een knipperend licht. Dit product is bijzonder geschikt voor beveiligingstoepassingen in combinatie met andere Z-Wave apparaten zoals deur- en raamsensoren of bewegingsmelders.

Zodra de sirene wordt ingeschakeld, geeft deze een luid waarschuwingssignaal van 105dB en een fel flitslicht om u en omwonende te waarschuwen. Laat een controller zoals Vera een e-mail of sms versturen zodat u zelf direct op de hoogte bent van deze gebeurtenis.

Verschillende scène's

Een rookmelder of sensor kan beweging detecteren en ook een alarm-scenario opstarten in de controller. U kunt bijvoorbeeld een alarm-scenario aanmaken die alle lichten en sirenes in huis inschakelt wanneer rook of indringer is gedetecteerd. Dus zelfs midden in de nacht kunt u uw huis snel verlaten als er rook wordt gedetecteerd.

Groot draadloos bereik

De sirene is uitgerust met Z-Wave Plus technologie. Deze technologie is zeer betrouwbaar en biedt een geweldig draadloos bereik dankzij de versterkerfunctie. Dit betekent dat Z-Wave apparaten zoals schakelaars en dimmers als een versterker werken om zodoende het bereik te vergroten.

Eigenschappen

  •  Draadloze sirene, voorzien van Z-Wave Plus technologie
  •  Waarschuwing d.m.v. geluid (105dB alarm) en flitslicht
  •  Indoor gebruik
Let op: de sirene werkt niet op batterijen. De netadapter (voeding) wordt niet meegeleverd en dient u separaat aan te schaffen.
x
pname

Product is toegevoegd aan uw winkelmandje.

« Verder winkelen Afrekenen »
x
Fout

er is een probleem.

« Verder winkelen